Vélemények rólam

“Köszönöm drága Roni! A továbbképzés és a te emberi oldalad is egy csoda!”

Csesznák-Csoma Andrea

(professzionális sminkoktatás)

“Szia! Szeretném megköszönni a munkádat! Gyönyörű lett a smink. Nemcsak nekem, hanem a násznépnek is nagyon tetszett, sokan külön megdícsérték. Tökéletesen bírta az egész esküvőt, nem tett kárt benne sem fotózkodás, sem a csókok és puszik tömkelege, sem az örömkönnyek, de a vacsora és a tánc sem. A fényképeken is nagyon jól mutat. Szebbé tetted az egész napomat, és a fotókon is ezután egész hátra lévő életemben a legszebbik énemet láthatom viszont!”  

Dávid Csilla

(esküvői smink)

"Nagyon szépen köszönjük a sminktanácsadást, nagyon jól éreztük magunkat. A jegyzet nagyon szuper, olyan mintha itt lennél mellettünk és vezetnéd a kezünket."

Varga Gabriella

(csoportos sminktanácsadás)

"Szió! Még egyszer meg szeretném köszönni a gyönyörû sminket. Nagyon tetszett mindenkinek és tartós is volt :)"

Belevári Eszter

(esküvői smink)

"Szia Veronika, nagyon szép volt az esküvõi smink, még mindig ez a téma a családban. :)"

Kovács Éva

(esküvői smink)

"Szia Roni, örülök, hogy büszke vagy rám. Tudod, hogy sokat köszönhetek Neked? Sok új dolgot mutattál, és lelket öntöttél belém. Nagyon hálás vagyok érte."

Kirják Enikő

(professzionális sminkoktatás)

"Szia Roni, jól sikerült az első esküvő, ahova sminkesként hívtak, szépek lettek a sminkek. Köszönöm, hogy megtanítottál! :)"

Kuna Zsuzsa

(professzionális sminkoktatás)

"Kedves Veronika, lányaim voltak Önnél 3 órás egyéni sminktanácsadáson, akik maximálisan meg voltak elégedve a szolgáltatással és azóta is profitálnak belõle. Köszönjük a tanácsadást."

Veres Zsanett

(egyéni sminktanácsadás)

"Kedves Roni, nagyon szépen köszönjük még egyszer a kiváló sminket, nagyon szép voltam. Tökéletes volt, amit kaptunk Tõled, köszönjük szépen."

Enikő és James

(esküvői smink)