Az esküvői smink

 

Eljött a nagy nap! Nem arról szeretnék beszélni, milyen fontosak neked ezek a hosszú (vagy épp rövid? :) ) órák, mekkora szintű készülődést és energiát emészt fel. Mint nő, ezekkel tisztában vagyok. :)

Inkább pár tanácsot szeretnék adni, milyenek is a megfelelő, jó esküvői sminkek.

esküvői smink

Természetesen a legfontosabb te vagy! Ez a te/ti napod/napotok, ezt tartsd szem előtt! A menyasszonyi sminknek tükröznie kell egyéniségedet, hiszen ekkor tudod a legjobban, legkényelmesebben érezni magadat. És ne felejtsük el, hogy a párod is téged szeretne látni az oltár előtt, nem egy teljesen új nőt. Finom nőként ne válassz magadnak túl kirívó esküvői sminket és ez fordítva is igaz, ha vagány vagy, esküvői sminked tükrözheti ezt a nagy napon is. Emellett fontos, hogy a menyasszonyi smink káprázatosan mutasson mind élőben, mind a fotókon, videókon.

Az esküvői smink azért is speciális, mert rendkívül tartósnak kell lennie, gyakorlatilag reggeltől másnap reggelig. Nem kenődhet el, nem változhat meg, még este sem!

Az esküvői sminknek "örömkönny állónak" kell lennie. :)

A jó esküvői smink az egész nap kihívásainak megfelel. Legyen szó gratuláció-puszikról vagy a legkülönfélébb lakodalmas játékokról, az esküvői smink mindig az eredeti állapotában marad.

Az esküvői smink ki kell, hogy emelje a belső és külső szépségedet egyaránt életed egyik legfontosabb napján.

Rendeld meg nálam kedvező áru esküvői sminkedet, és párod sminkjét ajándékba kapod! Az örömanyák, koszorús lányok és a vendégek sminkje szintén kedvezményes áron vehetők igénybe!