Smink. Miért?

 

Mi is a smink? Sokaknak a smink csak felesleges "kencefice", de mi nők tudjuk, hogy a smink segít elfedni bőrhibáinkat. Ha fáradtak vagyunk, segít üdébbé varázsolni arcunkat. A smink kiemeli legszebb vonásainkat.

smink

Ugye, már veled is előfordult, hogy egy különleges eseményen felfigyeltél egy káprázatos sminkre? Nézted, amint vidáman cseverészett barátnőivel a mutatós esküvői smink viselője, vagy éppen csábos pillantásokat küldött vonzó sminkjén át, a terem leghelyesebb pasijának. ;)

Biztos vagyok benne, hogy ehhez hasonló élményeket te is át szeretnél élni! Egyszerűen szép (szebb!) szeretnél lenni, népszerűségre, megbecsülésre vágysz. Tudom. És mint sminkes, segítek mindezt elérni!

Manapság egyre több cég ügyel arra, hogy az általa forgalmazott sminkszerek ne károsítsák a bőrt, hanem inkább ápolják és védjék azt. Mindennapi használatra kifejezetten azokat a termékcsaládokat támogatom, melyek összetevői nem károsítják bőrünket, és hosszú távon is viselhetők.

Sok apró részletben rejlik az igazán jó smink ismérve (például sminkünk tartóssága nagyon fontos). Ha igazán átütő sikert szeretnél elérni, és ki szeretnéd próbálni az igazi átváltozás művészetét a smink által, hívj bátran! Garantálom, hogy élvezni fogod ezt az izgalmas átváltozást!